top of page
Rosen liikunta

Rosen-liikunta

Avaavaa ja kuuntelevaa liikettä

Marion Rosen kehitti myös liikuntamuodon, jonka avulla ihmiset voivat lisätä kehotuntemustaan, pitää yllä Rosen-hoidossa saavutettua kehon avoimuutta ja nauttia liikunnan tuomasta vapaudesta.

Rosen-liikunnassa jokainen tekee liikkeet kuunnellen oman kehonsa sallivuutta. Tarkoitus ei ole suorittaa liikkeitä tai ponnistella, vaan kuulostella oman kehon liikkuvuutta. Tavoitteena on löytää liikunnan ilo kehon avautumisen myötä. Rosen-liikunnassa käytetään musiikkia antamaan tukea liikkeille. Liikkeitä tehdään ryhmässä joko yksin tai parin kanssa, seisten sekä lattialla alustan päällä.

Rosen-liikuntaa viikkotunteina

Rosen-liikuntaa voi harrastaa viikkotunteina. Ryhmät kokoontuvat yleensä kerran viikossa. Voit tiedustella Rosen-liikuntatunteja suoraan alueesi ohjaajilta. 

Liikunta sopii kaikille, jotka haluavat lisätä omaa kehotuntemustaan sekä itsetuntemustaan liikkeen avulla. Rosen-liikuntatunnille osallistuminen ei edellytä liikunnallista taustaa. Sille voi osallistua vain omaksi ilokseen. Liikkumisen vapautumisen myötä tulee tilaa ilolle ja nautinnolle.

Rosen-liikunnanohjaajat
Helsinki

Sirpa Laaksonen

040 528 5361

Leena Saxberg

044 020 4414

leena.saxberg(at)gmail.com

Espoo

Tarja Waljakka

Rosen-liikunnanopiskelija  040 535 0323

tarjawaljakka(at)gmail.com

Nurmijärvi

Sirpa Laaksonen

040 528 5361

Kuopio

Auli Verhelä

Rosen-liikunnanopiskelija 

050 566 4261

auli.verhela@gmail.com

Oulu

Sirpa Tuomi

040 701 4034

bottom of page