top of page

Opettaja-tiimin uutisia

Sonja siirtyy opettamisesta sivuun ja Sari valmistui


Lauantaina 9.12.2023 kokoontui Suomen Rosen koulun opettajat yhteen. Etätapaamisten vaihteluksi oli todella mukavaa nähdä ja viettää hetki yhdessä.


Suomen Rosen-koulun opettajat: Lotta Lehtikari, Leena Saxberg, Sari Ceder, Anna Krogerus, Sanna Karvonen, Sonja Träskbäck ja Auli Verhelä.


Aamupäivästä pidimme kokouksen, jossa nousi uusia ideoita Rosen-koulun toimintaan. Oli rikastuttavaa yhdessä miettiä ja pallotella ideoita ja tehdä suunnitelmia tulevaan vuoteen. Kehitystyö on jatkuvaa ja siihen tarvitaan kaikkien ideoita, joista voidaan jatkojalostaa tulevia käytäntöjä ja pitää koulun toiminta ajanmukaisena.


Pikkujoululounaalla kukitettiin Sonja ja Leena upeasta ja suuresta panoksestaan Suomen Rosenin eteen. Sonja jää ansaitulle eläkkeelle opettamistyöstä ja Leena siirtää vastuun kurssien järjestämisestä Sannalle vuoden vaihteessa.


Sonja jää eläkkeelle


Sonja Träskbäck on ollut mukana Suomen Rosen-työssä aivan alusta saakka. Ensimmäinen Rosen-kurssi Suomessa oli vuonna 1984, jolloin Sonja oli koulutuksessa mukana.

Sonja on opettanut lukuisilla kursseilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on koskettanut lukemattomia kehoja ja saattanut kohtaamiaan ihmisiä suurien oivallusten ja elämän muutoksien ääreen. Olemme saaneet nauttia hänen viisaudestaan ja hyvistä opeista pitkään. Sonjan tarkka huomiokyky ja suora ilmaisu on osunut usein juuri asian ytimeen.

Suuret kiitokset Sonja siitä valtavasta työstä, jonka olet Rosen-metodin eteen osaltasi tehnyt!


Sonja ohjaa loppuun hänellä ohjauksessa olevat oppilaat ja siirtyy sen myötä nauttimaan uudesta elämän vaiheesta. Kaikkea hyvää Sonjalle!


Sari valmistui jatkokurssiopettajaksi


Sari Ceder on valmistunut Rosen-jatkokurssin opettajaksi.

Paljon onnea Sari!
82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page