top of page

Maailman Kongressi Sarajevossa 2023

Global Congress järjestetään Sarajevossa lokakuussa 2023. Useita workshopeja mielenkiintoisista aiheista sekä ainutlaatuinen mahdollisuus tavata kollegoja ympäri maailmaa.

Global Congress toteutuu vihdoin pitkän odotuksen jälkeen.


Maailman kongressi on Rosen-yhteisön kansainvälinen tapaaminen. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus Rosen-ammattilaisten kokoontua yhteen, tutustua uusiin kollegoihin ja tavata vanhoja tuttuja sekä kerääntyä yhteen Rosen-metodin äärellä.


Sarajevo, Bosnia Herzegovina 5.-8.10.2023


Ilmoittautuminen on käynnissä

Kongressin järjestää Rosen Instituutti yhdessä Rosen Method Center BiH kanssa.


Balkanin alueen Rosen-yhteisö on kasvanut vahvasti viimeisen 17 vuoden aikana. He ovat innoissaan isännöimässä tulevaa kongressia ja kutsuvat vieraat tutustumaan kaupunkiinsa ja kulttuuriinsa kongressi viikon aikana.


Kongressi alkaa 2 päivän opettajien intensiivillä (2.-3.10.23) ja jatkuu 1 päivän koulujen ja yhdistysten avainhenkilöiden päivällä (3.10.23). Tämän jälkeen loppuviikko jatkuu kaikille yhteisellä ohjelmalla (5.-8.10.23)

Ohjelma


Kongressin ohjelmaa on suunniteltu huomioon ottaen Balkanin alueen historiaa, rauhan ja kulttuurin teemojen kautta. Ohjelmaa suunniteltaessa on ajateltu monenlaisia aiheita ja osallistavia harjoituksia näiden teemojen ympärille. Lisää ohjelmasta voit lukea Rosen Instituutin verkkosivuilta www.roseninstitute.net


Hinnasto - alennettu hinta 15.5.23 saakka


Hinnat ovat jäsenhintoja Rosen Instituutin jäsenille.

Maailman Kongressi 300€

Leaders meeting + Maailman Kongressi 355€

Opettajien intensiivi + Leaders meeting + Maailman Kongressi 465€


Kongressimaksu sisältää myös kahvitukset, lounaan ja kongressimateriaalit. Myös jäähyväisillallinen viimeisenä iltana Sarajevossa sekä Sarajevon kaupunkikierros ennen illallista kuuluvat hintaan.


The Hotel Hollywood


Hotelli ja kongressi tila sijaitseen Ilidzassa, Sarajevon läheisyydessä. Raitovaunu yhteys on Sarajevon keskustasta Ilidzaan, joten liikkuminen alueella on helppoa. The Hotel Hollywood on ollut useissa Rosen tapahtumissa paikkana ja koettu hyväksi tapahtumiimme. Lisätietoja hotellista löytyy täältä: www.hotel-hollywood.ba


Lisätietoja


Voit kysyä lisätietoja Claire Palolta rosenglobalcongress@gmail.com ja Rosen Instituutin sivuilta: www.roseninstitute.net

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page