top of page

Some-tilit avattu

Päivitetty: 23. jouluk. 2023

Rosen Method School Finlandin some-tilit löytyvät nyt Facebookista ja Instagramista.


Laitathan tilit seurantaan, voit myös jakaa linkkejä ja tapahtumia omilla some-tileilläsi ja jakaa näitä myös asiakkaillesi.


Rosen-metodin ja -koulutuksen näkyvyyttä voi somessa lisätä jokainen käyttämällä yhteisiä tunnistussanoja esim. #rosenmetodi, #rosenhoito, #rosenmethod #rosenmethodschoolfinland #rosenkehoterapia


Some-tilien tarkoituksena on olla esillä siellä missä ihmisetkin. Somenäkyvyydellä pyritään tuomaan koulutustamme paremmin esille ja käden ulottuville. Mitä enemmän ihmiset tulevat Rosen-metodista tietoiseksi, sen enemmän terapeuteilla on asiakkaita ja sen valoisammalta jokaisen Rosen-terapeutin tulevaisuus näyttää. Yhdessä voimme tuoda upeaa menetelmäämme esille entistä paremmin. On tärkeää myös muistutella ihmisiä Rosenin olemassa olosta nostamalla menetelmän hyötyjä ja vaikutuksia esille. Omakohtaiset kokemukset ovat yleensä sellaisia, jotka kiinnostavat ihmisiä. Voit jakamalla jotain itsestäsi koskettaa montaa ihmistä ja mahdollisesti näin saada lisää asiakkaita omalle vastaanotollesi.


Tykkää, kommentoi ja jaa kollegoiden ja koulun postauksia. Tässä asiassa voimme olla yhdessä vahvempia!


32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page