top of page

Sanna Karvonen on valittu uudeksi Rosen Method School Finlandin omistajaksi

Päivitetty: 24. marrask. 2023

Leena Saxberg lopettaa työnsä Rosen Method School Finlandin omistajana vuoden 2023 jälkeen. Uudeksi omistajaksi on valittu Sanna Karvonen.


Tammikuussa 2023 järjestettiin tehtävään hakeneiden kesken haastattelu, jonka piti Suomen Ydinryhmän jäsenet Leena Saxberg, Sonja Träskbäck ja Auli Verhelä. Haastattelun jälkeen ja Ydinryhmän päätöksellä koulun omistajaksi valittiin Sanna Karvonen. Mm. Sannan vahva työkokemus vastaavista tehtävistä sekä Rosen-metodin vahva kunnioittaminen mainittiin päätöksessä kriteereinä valinnalle.


Leena Saxberg vastaa vuoden 2023 loppuun saakka koulun toiminnasta. Tämän vuoden kuluessa on aikaa siirtää tehtäviä ja vastuita Sannalle. Yhteistyötä jatketaan toki vuoden vaihteen jälkeenkin. Leena jatkaa mukana opetuksessa ja tehtäviään senior-opettajana.


Sanna toivoo, että Rosen Method School Finland jatkaa hyväksi todettua vankkaa tehtävää kouluttamalla Rosen-terapeutteja Suomessa. Tulevaisuudessa on ajatus kehittää kansainvälistä yhteistyötä, opettaja- ja oppilasvaihtoa, lisätä Rosen-metodin tunnettavuutta ja mahdollistaa opiskelu Rosen-terapeutiksi myös tulevaisuudessa Suomessa.


Onnea Sanna!

45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page