top of page

Rosen-loma

29.-31.5.2024 Parga, Kreikka 450€

Pargassa järjestetään kolmen päivän Rosen-kurssi valmiille Rosen-terapeuteille ja harjoittelijoille. 

Kolmen päivän aikana pysähdytään kuulostelemaan omaa olemista, vastaanotetaan ja tehdään Rosen-hoitoja, tehdään harjoituksia ja jaetaan omasta kokemuksesta.

Relaxing in Hammock

Järjestelyt

Kurssin aikana palataan Rosen-metodin perusperiaatteisiin, ei tekemiseen, havainnointiin, kehonluentaan ja opitaan kollegoiden kautta. Kolmeen päivään kuuluu erilaisia harjoituksia, jakamista ja vaihtohoitoja. Puutarhassa on mahdollista Rosen-liikkua. Voit sulavasti yhdistää lomailun ja kolmen päivän kurssiin viehättävässä Pargassa.

 

Parga on kuvankaunis kaupunki manner-Kreikassa. Aurinkomatkat kuvaa kohdetta seuraavin sanoin: ”Pittoreski Parga on aito kreikkalainen pikkukaupunki, Jonka viehättävään tunnelmaan ovat monet ihastuneet. Pulahda Pargan kirkkaisiin vesiin tai palvo aurinkoa pienissä idyllisissä poukamissa. Pargan kaunis ympäristö oliivilehtoineen kutsuu pyöräilemään ja patikoimaan. Pargan nähtävyyksistä kuuluisimpana ja komeimpana näyttäytyy kaupungin edustalla kohoava Venetsialainen linnoitus. Lähde iltakävelylle Pargan kapeita kujia pitkin ylös linnoitukselle, jossa eteesi avautuu postikorttimaisen kaunis näkymä yli Pargan kaupungin ja sataman. ”

 

Kurssipaikka on keskellä Pargan vanhaa kaupunkia, jossa on kaikki palvelut aivan käden ulottuvilla. Läheltä löytyy kivoja ruokapaikkoja ja kiven heiton päässä on satama. Jokainen osallistuja järjestää omat matkansa ja majoituksen. Aurinkomatkat lentää Pargaan 25.5.2024 ja Tjäreborg 27.5.2024. Kurssipaikan lähellä sijaitsee ainakin Aurinkomatkojen hotellit: Magda's, Olympic Hotel ja Villa Antonis.

31.5.2024 järjestetään yhteinen illallinen kurssin päätteeksi keskustan ravintolassa (omakustanne).

 

Rosen-kollegamme Beata Balogh odottaa innoissaan tapaavansa suomalaisia kollegoitaan kotikaupungissaan! Beata on käynyt Rosen-opintonsa Suomessa ja suomenkieli varmasti pienellä kannustuksella muistuu myös mieleen.

 

Varaathan paikkasi Rosen-matkalle ajoissa, että voimme varmistaa kurssin toteutumisen ja kurssipaikan Kreikassa. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen 20.4.2024 mennessä!

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@rosenmetodi.fi.

Lisätietoja antaa Sanna Karvonen 045 350 4540 ja info@rosenmetodi.fi.

bottom of page